3. mai
Lõppenud aprillis teatas mitu arendajat uute projektidega alustamisest - on ju hetk turutõusuks valmistumisel soodus ning muudkui ehita. Ent ehitajate poolelt kostub lahkmeelt ja tükati päris kriitlist. Ja siin on 3 lahendust.
Säästlikud ja nutikad lahendused on Riigi Kinnisvara ASi eesmärk ettepoole vaadates, et ühest küljest saaks kahandada energiakulu, aga samas vaatab riigifirma ka ka pinna vähendamise poole, ütles riigifirma värske juht Tarmo Leppoja.
Kinnisvarahindajatel on väga palju tööd, sest kodulaenude taotlemine on hoogustunud ja konkurents pankade vahel samuti.
Kui ooperimaja Estonia juurdeehitus viidaks ellu praeguste plaanide kohaselt, siis tuleks sellest ränk kaotus, ütles kultuuriministeeriumi juures oleva muinsuskaitse nõukogu aseesimees ja Eesti Kunstiakadeemia dotsent Riin Alatalu.
Enam kui 500 ettevõttele koduks olev Ülemiste City korraldas kaasava eelarve ideekorje, et sõeluda üürnike abil välja need tegevus- ja elukeskkonda parandavad algatused, mida ärilinnak hakkab kogukonnafondist rahastama.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474