16. mai
Võrreldes kolme kuu taguse vaikeluga, on üüriturg ja seda eriti pealinnas aina aktiivsem. Siit saad kiirelt kätte hinnatrendi. Kolm kinnisvaraeksperti näitavad, mis läheb kaubaks ja mis on edasi tulemas.
Kinnisvara ostmine järelmaksuga on lihtne võimalus juhul, kui sissetulek on väike või pangalaenu võtta ei taheta, kirjutab ELUM Kinnisvara maakler Mariliin Aarend.
Joakim Heleniusele kuuluva Trigon Capital Groupi kinnisvaraarenduse juhiks sai Kaamos Ehitus OÜ tegevjuhina töötanud Alo Nõmmik, teatas ettevõte.Joakim Heleniusele kuuluva Trigon Capital Groupi kinnisvaraarenduse juhiks sai Kaamos Ehitus OÜ tegevjuhina töötanud Alo Nõmmik, teatas ettevõte.
Et ettevõtet saaks edasi arendada ja ettevõte kasvada, on küsimus, kas minna teistesse valdkondadesse või siis laiendada olemasolevat turgu.
Harju Tarbijate Ühistu avas täna Aegviidu alevis uue Coopi kaupluse, mis pakub kohalikele inimestele senisest kaks korda suuremat sortimenti.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474