20. mai
YIT saab selle kampaania tulemusel oma toote konkurentsivõimelisemaks, märgib YIT Eesti möödunud nädalal meediasse jõudnud hinnalangetamise kohta Domus Kinnisvara juhatuse liige Ingvar Allekand.
Arendajad Rehelepa elurajooni esimesed A-energiaklassi kodud on sissekolimiseks valmis juba selle aasta lõpus. Hoonete arhitekt on Aigar Roht Arhitektuuribüroo Korrus OÜ-st ja ehitaja on ehitusfirma Mitt&Perlebach.
Kui sügisel kerkis Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku varahaldajal juba lootus, et peagi saab hakata ehitama Tallinna kesklinna Maakri tänavale uut kõrghoonet, siis nüüdseks on optimism taas lahtunud.
Kinnisvaraettevõtjad ja tippspetsialistid ootavad järgmiselt kuuelt kuult elamispindade ostu-müügitehingute arvult õrna tõusu.
Kinnisvaraarendusettevõte Pro Kapital alustas Tallinnas Tondil Kristiine City elukvartalis Kindrali Majade projekti järgmise etapi ehitustöid, mille käigus valmib 2025. aasta lõpuks 90 korteri ja ühe äripinnaga Uus-Kindrali projekti esimene elamu aadressil Talli 3/Sammu 8.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474