15. mai
Institutsionaalsetele investoritele kipub üüriturg ise kätte tulema. Võrreldes kolme kuu taguse ajaga, on elukondliuk üüriturg üsna sama, vaid väikeinvestorid pudenevad järjest maha.
Arendaja ja Eventus Ehitus pidasid eelmisel nädalal sarikapidu, et tähistada Tähetorni Tehnopargi viienda stock-office ärihoone täiskõrguse saavutamist. Hoone arhitekt on Aigar Roht Arhitektuuribüroo Korrus OÜ-st. Projekti finantseerib LHV Pank.
Uudiskanaleisse jõudnud teade ehitus- ja arendusettevõtte YIT üldisest hinnalangetusest ajab arendajad muigama.
Kinnisvaraettevõte YIT Eesti lasi arendajate üldisele käekirjale ebaomaselt kõigi oma valmis uute korterite hinna järsult alla. Samal ajal on emaettevõte Soomes hakanud kehva finantsseisu pärast tütarfirmasid müüma.Kinnisvaraettevõte YIT Eesti lasi arendajate üldisele käekirjale ebaomaselt kõigi oma valmis uute korterite hinna järsult alla. Samal ajal on emaettevõte Soomes hakanud kehva finantsseisu pärast tütarfirmasid müüma.
Kui tavaliselt toob majanduslangus kaasa probleeme kinnisvarasektorile ja sinna laene andnud pankadele, siis praegune üsnagi pikalt vindunud langus on selle poolest erandlik, et pole vaatamata kõrgetele intressimääradele põhjustanud olulisi probleeme kinnisvarasektoris, selgub Eesti Panga värskest finantsstabiilsuse ülevaatest.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474