30. apr
Majanduslangus ja üldisem ebakindlus ei anna põhjust oodata, et Tallinna elanike arvu stabiliseerumine peaks mingil ootamatul põhjusel uuesti olulisele kasvule pöörduma, kirjutab kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark.
Kinnisvarabüroo Uus Maa juhatuse liikme Igor Habali sõnul läheb kõige kallimate ja odavamate korterite müük pea tavapäraselt, aga enim kannatab tehingute nappuse all keskklassile ehitatud kinnisvara.
Leedu kinnisvaraarendaja Realco tütarettevõte Sostinės bokštai, avas täna 6 miljoni euro suuruse avaliku võlakirjaemissiooni. Leedu, Läti ja Eesti investoritel on võimalik omandada kuni 2aastase kestusega võlakirju, mille tagatiseks on panditud maa ja ehitised. Ühe võlakirja nominaalväärtus on 1000 eurot.
Tartu linnavalitsus on välja kuulutanud Ropka-Teguri piirkonna planeeringuvõistluse, mis peab andma arengualale ruumiliselt tervikliku ja parima visuaalse lahenduse.
Uus-Veerenni kuuenda etapina ehitatavas ja elukvartali seni kõrgeimas, kaheksakorruselises A-energiaklassiga hoones valmib 63 korterit. Arhitektuurilise lahenduse on loonud KOKO arhitektid.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474