28. märts
Kinnisvara ostmine Hispaaniasse on muutunud, vähemalt meediamaastikul, juba suurmoeks. Iseenesest miks ka mitte, ent 5 arendajat selgitavad lähemalt, mida see tegelikult tähendab.
See, mida kodukindlustus tegelikult katab, võib olla olenevalt sõlmitud kindlustuslepingust ja kindlustusfirmast erinev, selgitab Balcia Eesti kodukindlustuse tootejuht Jelizaveta Drižiruk.
Notar on osapoolte nõustamisel nii-öelda erapooletu kaitseingel ja peab inimest ka hoiatama, kui tehing, mida inimene teeb, võib osutuda temale kahjulikuks, kirjutab Notarite Koja aseesimees ja Tallinna notar Priidu Pärna.
Kinnisvara Hispaaniasse ostmiseks tuleb üsna täpselt teada, mida ja kuhu tahta, loomulikult piisavalt raha peab ka olema. Väljaüürimine on omaette lugu, muust rääkimata.
Saarte kinnisvaraturg aktiveerub varakevadel, kui hakatakse tegema suvehooaja plaane. Senisega võrreldes on pikenenud ka suvekodudes viibimise aeg.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474